Född 1972 .  Boende i Täby.

Engagerad i samhällsfrågor. Här inne kommer jag att skriva om precis allt som faller mig in. Högt och lågt. Ljust och mörkt. Varmt och kallt. Privat såväl som offentligt. Allvar och humor.

En genomgående ledstjärna är att jag aldrig avser såra någon privatperson. I alla fall inte medvetet. Däremot kan jag gå hårt åt både till höger och vänster (oftast åt vänster)  på funktioner, organisationer etc. Jag delar dock gärna ut en tackling till de som uppvisar dubbelmoral eller som jönsar som katten kring het gröt i frågor där det krävs att man agerar.

Spyr jag galla över t.ex. ledningen inom en organisation så är det funktionen och möjligen personen bakoms sätt att ikläda sig den funktionen jag ger mig på. Inte den lilla skrämda kärnan i den sköra privatpersonkroppen. (Själva lammet i ulvkläderna)  Jag sover gott om natten och vill så göra fortsättningsvis – utan samvetsstörningar.

I övrigt:

… kopplar jag gärna av med en bra bok.

… lagar jag gärna mat. (Tar gärna ett glas vin till den samma).

… hänger jag intresserat med i sport- och filmvärlden.

… är jag ständig medlem i Brynäs.

… har jag 140 i IQ.

Disclaimer: Detta är min personliga blogg och det jag torgför här är mina personliga åsikter/idéer/tankar/heja- och burop. Kommentarsgranskning är aktiverad. God, saklig ton applåderas. Syns inte kommentar inom en sisådär 24 timmar beror det på att det var så urbota korkat eller kränkande att jag tvärdissade det. Jag förbehåller mig den rätten. Kan ju också förvisso bero på att jag stängt in mig i en stuga på landet, ligger på en solig och varm sandstrand eller nåt, så hav viss förtröstan om du inte är en rättshaverist av större format… 🙂 Spam göre sig icke besvär. Det som kommenteras och ev. länkar eller annat knutna till dessa är kommentatorns eget ansvar.

Kontakta mig om du så önskar. Du använder då adressen holmqwist [snabel-a] hotmail [punkt] com

Tack för ditt besök på min blogg!

Annonser