Efter en lugn och datorfri midsommarhelg kan konstateras att det hänt en del. Den som vanligt eminente Per Gudmundsson serverade t.ex. på SvD:s ledarsida den 25/6 ett klockrent inlägg för oss tänkande varelser och ett köttben åt den skrikande flocken av PK-hyenor.

Artikeln – med rubriken ”Brottslighet bland invandrare borde oroa alla partier” – har fått det att ta skruv på alla ställen det kan ta skruv på i gänget av PK-skräddare, vilka kämpar intill blodsmak i käften för att vi verkligen ska beundra kejsarens svindyra naturistklädsel.

När det tar skruv brukar inte epiteten brunskjorta, rasist och fascist ligga djupt nere i den mycket grunda kistan av argument. Så icke heller nu när Per Gudmundsson bara reciterar vad som står att läsa i sammanställningen om brottslighet baserat på härkomst som den norska motsvarigheten till SCB (SSB) tagit fram.

Bl.a. följande:

”Ursprungsländer med högst procentandel gärningsmän var Marocko (18,1), Iran (19,4), Somalia (21,8) och Irak (23,6 procent). ”

Svart på vitt.  Med lätthet analogt överförbart till svenska förhållanden. Skrämmande höga siffror, som verkligen borde oroa även svenska politiker. Det oroar i alla fall mig.

Vad som dock skrämmer mig (mer än dessa siffror någonsin kan göra) är PK-elitens kompakta motstånd till att liknande information kommer fram till svenska folket. Och att inte mycket görs för att stävja en utveckling som borde oroa alla tänkande varelser.

Hur kommer det sig att detta motstånd finns? Kan någon svara på det?

Annonser