Man undrar hur länge en vänstervriden journalistkår och en unken morgonluft vädrandes skara republikaner ska orka bedriva sin hetskampanj (baserat på ett luddigt påstående om kompremetterande bilder från en veritabel gangster) mot vår kung. Hur länge räcker luften i luftpastejen?

Gangster påstår att kungen varit på porrklubb i sina yngre år. Till det har kungen nu nekat. (Trots att det enligt mitt förmenande räckt om han skickat ett tomt vitt papper som kommentar…)

Men det finns ju bilder säger gangstern. Men visa oss dem då!

Ta också då fram ett gäng vittnen som kan verifiera äktheten i dessa bilder! ”Bilder” som annars vem som helst med basala kunskaper i photoshop kan framställa!

Huvudfrågan i allt detta: Visst känns det inte lite unket att media drar sådana växlar på vad som verkar vara en riktig luftpastej från den undre världen?

Omvänd lek med tanken och en bifråga:  OM kungen nu – mot förmodan och dennes nekande och i brist på verifikationer- varit på en tillställning där lättklädda damer figurerade… Vilket brott har han i så fall begått? Brott mot genusbalken?

Nä, det här känns som en storm i ett vattenglas och lär slå tillbaka mot de som drevar. HMK + hovet kommer säkerligen gå stärkta ur detta.

Jag och många med mig står bakom vår kung och vårt fina kungahus!

 

 

 

 

..

.

Läs mer här, här, här, här, här, härhär

Annonser