…anledningar att inte rösta på F!

De är i det närmaste rabiata feminister (vilket inte är likställigt med att sträva efter jämställdhet i mina och många andras ögon). Det var en anledning.

Och så var det detta med de 100 000 som man eldar upp… Jag tror ingen riktigt fattar poängen med detta, skapar nog mest irritation och avsmak i väljarleden, trots att man säger sig med detta på något bisarrt vis vilja manifestera löneskillnader mellan män och kvinnor. Jo jo.

Nä – jag tror snarare att detta bara är ett sätt att få uppmärksamhet. Lika effektiv som en sexnyhet eller en bling, bling-kvinnosymbol på rumpan i Let´s dance.  Schyman har räknat ut att 100 000 brända slantar är billigare än en helsida i t.ex. DN – och snacka om den uppmärksamhet det ger jämfört med en annons som bara bläddras förbi. 23 bloggar har i skrivande stund redan bloggat om detta ( jag gör det, fler blir det) – tidningarna ger henne gratis utrymme. TV. Folk reagerar. Smart.

De framstår utan överdrift som milt sjuka i huvudet – troligen är det också bilden som etsas fast till syvende og sidst i valmanskåren – men marknadsföringsmässigt är det på något sätt smått… genialt…

Läs mer här, här, här, här, här, här, här, här