…det är socialkonservativa värden som intresserar unga i åldrarna 18-29, men det likt förbaskat är en klar majoritet av dem som säger sig stå bakom de rödgröna (vilka ju ligger en rejäl bit bort från konservatismen) så måste något vara knas. Är det skolan som inte lär ut tillräckligt med ideologi och politik, eller är det vi politiker som är kassa på att nå ut med våra kärnfrågor? Eller är det bara en revolt (som Fredrik bloggar om) för revoltens skull?

Hur det än är… när det är värdekonservativa frågor som är huvudintresse ska de värdekonservativa ut på banan oavsett! Förstås! Dags att sluta navelskåda och ut med budskapet i t.ex. familjefrågor. Jobb, ekonomi och skatter är naturligtvis fundamentan i samhället, men det kanske inte är det sexigaste att alltid snöa in på – specielltinte för ett auditorium bestående av förstagångsväljare.  

Sparka igång en värdekonservativ debatt! (kd) – kom igen nu!  Ni har ju detta som trovärdig profil. Här har Ni ett gyllene tillfälle att lyfta!  Inte bara Er själva utan hela alliansen en bit ytterligare – och detta kan till stor del ske organiskt.

Annonser