Då min sambo nu är inne på sitt tredje vårddygn på sjukhus, sitt sjätte dygn totalt,  i sviterna av sin konstaterade svininfluensa med en feber som ligger och snurrar runt 40 hela tiden, emellanåt mycket svårt att andas, isolerad, yr, illamående, ja rent överjävligt sjuk för att prata klarspråk, så börjar man fundera över saker på dess lägsta beståndsnivå.

Jo jag har ju sagt att jag kommer att blanda högt och lågt och detta är verkligen låga funderingar, men vad är det för äcklig lowlife som satte viruset till världen och vad är dess syfte? Liksom cancern är det ju ingen företeelse som någon dreglar över att ha på sin backyard…

Är det något man blir återfödd till i någon obskyr religion man borde ha tagit mer fasta på medan man levde? Sorry du har inte gjort dina 456 ave maria om dagen så du blir återfödd som dengue-feber, hatad av alla. Du dräpte en råtta i ditt garage 1987 – du återföds som svininfluensa. Minst lika lite omtyckt. Go fuck cells and develop Your self over the world like the bastard You are!

Vad i helskotta ska vi med virus till?  Och varför finns det inget vettigt motmedel annat än bara sådant som tar udden av det, såsom Tamiflu…?

Annonser